maanantai 5. lokakuuta 2009

Ellis Weiner: Murehtien onneen

Murehtien onneen esittelee murehtimisen suurena taiteena, vastauksena elämän jokaiseen pulmaan. Voimavarana josta voi ammentaa, kunhan vaan tietää miten.

Pikaisesti selailtuna tämä kirja vaikutti hulvattoman hauskalle. Hekotin ääneen kirjastossa, hyllyjen välissä. Mutta sama vitsi toistettuna lauseesta toiseen,sadanviidenkymmenen sivun ajan, alkoi aika pahasti puuduttaa. Silti, idea on hauska ainakin tällaisen ikimurehtijan mielestä ja ketjumurehtimisen kiistaton vaikutus kaloreiden kulutukseen hymyilyttää vieläkin.

"Ketjumurehtimisen ansiosta on mahdollista hyödyntää kasvavan paniikin kumulatiivista vaikutusta (KPKV). Kun on oivaltanut sen tosiasian, että paha asia voi johtaa vielä pahempaan, murehtiminen kiihtyy ja voi aiheuttaa merkittävää kalorien palamista ja painonpudotusta.
Ketjumurehtiminen saattaa saada nopeasti aikaan runsastakin painonpudotusta hysteriaa lietsomalla, mutta et vieläkään pysty kohdistamaan sitä yksittäisiin ruumiinosiin, kuten lantioon vai vatsaan. Se vaatii keskitetymmän lähestymistavan. "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti